dulche de leche pannacotta,

Recept ifrån baraenkaka till, och direkt till recepetet här!
 
Dulche de leche pannacotta!
ca 6 portioner.
 
1/2 burk dulche de leche
5 dl vispgrädde
2 gelatinblad
 
garnering
 
1/2 burk dulche de  leche (andra halvan)
t.ex hallon.
 
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i minst 5 minuter. koka upp grädden och rör sen ner dulche de leche krämen. rör tilsl de är helt utblandat, ta av från värmen och rör sen ner gelatinladen. häll upp i portionsformar (glas t.ex) och låt stå i kylen i ca 6 timmar, elel röver natten. En stund innan servering så ta den andra halvan av dulche de leche krämen och tryck ner i en spritspåse, är den väldigt trög så rör ev. ut den med ett par matskedar vatten. sprita lite dulche de leche över varje portion och garnera med lite hallon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0