Biskvier

NÖTKRÄMSBISKVIER
16 st
 
Mandelbottnar:
125 gram mandelmassa
1 liten äggvitor
(eventuellt 1 msk strösocker)
 
8 st nörkräm
 
200 g (valfri) choklad att doppa de i.
 
 Sätt ugnen på 200 grader. Riv mandelmassan på den grova sidan av rivjärnet och blanda med äggvitan till en jämn smet. Klicka ut/rulla mandelsmeten till 8 små kakor och placera ut dem på en plåt täckt med bakplåtspapper.Grädda i mitten av ugnen i 10 minuter. Låt kakorna svalna på galler.
 
"spritsa" ut nötkrämen på bottnarna (eller, lägg på den hur du vill)
in i kylen medans du smälter chokladen. över vatten bad elel ri micron.
Doppa bara biskvierna så att nötkrämen täcks.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0